home
cursussen
inschrijven

logo
Aangesloten bij SeniorWeb Nederland

iPad in bruikleen voor starters

Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die nog geen computer gebruiken en op dat gebied een hoge drempel ervaren. Wij geven hen voor € 50 graag de gelegenheid kennis te maken met de gemakken van een tablet. Deze krijgen ze in bruikleen. Daarbij kiezen we voor iPads omdat die het meest veilig zijn in gebruik. In vijf lessen, verdeeld over zeven cursusweken, leren de deelnemers allerlei basisvaardigheden zoals emailen, surfen, afspraken maken, omgaan met de digitale overheid enz. Als aanvulling eventueel Skype, Facebook, werken met foto's.
Bij het cursusgeld is een duidelijk handboek inbegrepen. Als het bevallen is kan men na afloop de iPad, die dan helemaal is ingesteld voor de desbetreffende cursist, tegen kostprijs overnemen.
Instellingen als overheidsinstanties en banken gaan steeds meer digitaal werken. Daarnaast zal ook op het gebied van zorg in de toekomst steeds meer online mogelijk zijn. Om iedereen in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan die groeiende digitale wereld is deze cursus mede mogelijk gemaakt door een financiŽle bijdrage van de gemeente Deurne.

inschr