home
overons
cursussen
inloop
thema
route
contact

vrijwilligers
foto_album
open_dag
logo
Aangesloten bij SeniorWeb Nederland

Themabijeenkomsten.

Dinsdag 20 februari 13:30-15:30 uur
Fietsen en wandelen met de telefoon.
Deze themabijeenkomst is volgeboekt. Maar mogelijk is de iets uitgebreidere cursus navigatie die op 9 mei begint iets voor u? Kijk voor meer informatie onder Cursussen.

Deze themabijeenkomst staat in het teken van de verschillende apps die er zijn op het gebied van navigatie.
Wat zijn de voor- en/of nadelen? Maar we vertellen u ook wat je met een navigatieapp nog meer kunt doen dan alleen dan een fiets of wandelroute plannen.

Dinsdag 27 maart 13:30-15:30 uur
Het toetsenbord
Tijdens deze themabijeenkomst staat het toetsenbord centraal. Voor veel mensen is lang niet alles wat daarop staat zonder meer duidelijk. Op deze middag neemt u plaats achter een van onze computers. U leert hoe de basishandelingen in hun werk gaan. Ook het typen van bijv. accenten of deeltekens (, , etc.) wordt behandeld. En na afloop heeft het toetsenbord voor u geen geheimen meer.

Dinsdag 8 mei 9:30-11:30 uur
Streamen
Heeft u ook wel eens over Streamen gehoord, maar geen idee wat u zich daar bij moet voorstellen? Kom dan bij ons uw licht opsteken. Wij leggen u uit wat het is, en hoe u thuis bijvoorbeeld een foto of video van uw telefoon of tablet op uw TV kunt laten zien. Maar ook diensten als Youtube kunt u heel gemakkelijk streamen, en wat dacht u van uw favoriete muziek?

Donderdag 14 juni 9:30-11:30 uur
Online winkelen
U wilt graag dat ene boek bestellen maar dat kan alleen online? Hoe gaat het dan met betalen? Wat zijn de mogelijkheden die u heeft? Wat zijn de garanties? En waar moet u op letten? We zetten het allemaal keurig voor u op een rijtje

Themabijeenkomsten zijn uitsluitend bedoeld voor onze inloopabonnees. Deelname is gratis.
U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar admin@sswd.nl